måndag 1 oktober 2007

Vill så gärna ha!!!!

En overlockmaskin! Sprang in på syaffären i stan idag föratt köpa lite grejjer, då passade jag på att fråga om och titta på overlockmaskiner. De säljer Berninas maskiner och enligt dem är de superbra....såklart att en säljare säger så!

Jag undrar nu om det är någon som har erfarenhet av dessa maskiner?

/Lento

4 kommentarer:

Liza sa...

Jag har en Bernina 800 DL och är helnöjd med min. Den kör utan problem med vanlig sytråd vilket en del andra inte klarar av vad jag hört. Dessutom är det vanliga symaskinsnålar i den, och inte special, vilket blir lite billigare. Små detaljer som kan spela roll. Jag saknar en sån skräpkorg litegrann men det är nog enkelt ihopsnickrat själv om man bara kommer till saken nån gån=) Sen är det tydligen så att den ska va betydligt lättare att ställa om till rullfåll på samt fälla upp kniven, nu har jag inte provat någon annan, men det är iaf superenkelt att både ställa om till rullfåll och fälla upp kniven. Sen så är den i mitt tycke väldigt enkel att trä. Vilket långt inlägg det blev=) Fina kläder ni har knåpat ihop iaf=)

p.lu.to sa...

Tack för råd! Det låter ju som att den har en massa bra grejer! Kanske blir det en sån här framöver:)

Thea sa...

Jag har en Bernina 700D. Är jättenöjd med den. Tror skillnaden mellan min och Lizas är rullfållen. Det är visst tillbehörsgrej på min. Annars går min maskin som en...symaskin(!). Rekommenderas klart. Den är ju lite billigare än 800:an också.

p.lu.to sa...

Okej! Är det 700D som ligger krin 3000 i pris? Kollade på nån som kostade 5995, då kanske det var 800 DL?