lördag 8 mars 2008

Äntligen!

Äntligen är två projekt som har legat alldeles för länge på hyllan blivit färdiga!

Korgarna kommer att flytta till Övertorneå och jag hoppas att J blir nöjd! Förstår inte varför jag väntat så länge med att sy dessa, för när jag väl satte mig med dem var det ju superkul, även om det strulade en hel del... Bland annat gick min Singer sönder.....eller rättare sagt "ramlade" en nål ner i maskineriet. Har försökt opperera ut den, men den är borta...vet inte om jag törs sy med den... Som tur är har jag svärmors gamla trotjänare här och den fick rycka in:)
Klänningen är till min kompis Annas flicka L som var och hälsade på hos mig när L var enbart ett par veckor gammal i oktober 2007. Anna fick välja ett tyg som jag skulle göra en klänning av.....trodde nog inte att det skulle ta mig så här lång tid för att färdigställa den... Vad är det man säger...bättre sent än aldrig! Som plåster på såren har jag även sytt ett blöjfodral, möjligen hinner jag kanske knåpa ihop något mera:)/Lento

8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj här hade det hänt grejjer. Orange och fint! Vilka coola korgar med upphängning och klänningen är ju underbar. Även en ny typ av p.lu.to lappar ser jag.
/Karolina

www.syfroken.se sa...

Jag ser att också du har fyndat tyg på Jysk. Det har blivit mitt nya shoppingställe, visste inte att man kunde fynda där. Vilka fina korgar du har gjort. Jag har tänkt göra något liknande till hallen och ev till badrummet.
Du gör massor med fina saker!

Linda sa...

vad har du mellan tyget i korgarna? är det nån vadd? Jättefina och härlig färg, klänningen också

á Yeliqa sa...

Superfina korgar. Var de svåra att sy? Jag blev ju lite smått sugen jag också på att provsy en.

p.lu.to sa...

Tackar! Korgarna är inte speciellt svåra att sy, har hunnit med ganska många vid det här laget, det enda som jag upplever problematiskt är att sy i de förhållandevis tjocka tygerna. Korgarna består av fler lager tyg, ytter, foder och mellantyg,vilket min Singer har lite kämpigt med!

/Lento

Anna sa...

Oj, vad fint ni gör! Klänningen i det rosarandiga tyget var superfin!
Tänkte också säga att jag sparkat igång min gamla ep-blogg igen :-) En blogg om allt och inget särskilt.
Ang skidorna.. Hade gärna följt ikväll, men jag ids inte valla för klisterföre..

Jes sa...

Vilka snygga korgar, kanske ska testa och göra såna att ha på våran gäst toalet att ha lite små pyssel i.

disa sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋