fredag 4 januari 2008

Dagiskläder!

Har börjat knåpa ihop lite dagiskläder åt lilleman som ska börja skolas in i nästa vecka. Först ut är ett par pösbyxor sydda av min sambos tröja. Mönstret har jag själv knåpat ihop, hoppas bara att de nu sitter bra:)Bilderna är inte av bästa kvalitet, börjar nog bli dax för en kamera också...eller så är det handhavandefel:)
Byxorna är sydda med overlock och stickningar är sydda med vanligt maskin. Just nu vet jag inte vad jag mer ska skriva, är så trött att det nog är bäst att ge upp! Men ska försöka få ett bra kort på lilleman med byxor på imorgon!

Go´natt!
/Lento

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så snygga, och så skönt för lilleman att springa omkring och busa i.
/Karolina

Anonym sa...

Mycket snygga braxor! Jasså, Mats tröja har fått sätta livet till :-) Vi åkte in en sväng till stan idag, skulle köpa EN penna på RIMA till scrappingen, men det slutade med både stämpeldynor, stämplar, papper och band :-) Inte bra...
Boken med mönster som jag fick av svärmor heter "Vi syr åt småbarnen" av Christina Hedberg-Molin. Ganska mkt enkla modeller.
Förresten, min kompis i L-kpg tipsade om butiken Rackamaja (www.rackamaja.se)i Nyköping. Skulle kanske vara ett forum för er? De säljer tydligen bl.a. "hemtillverkade" kläder (bl.a. florin)
Jisses, vilket långt meddelande..
Ha en bra helg!
/Anna

Gekko sa...

Härliga byxor! Lycka till med inskolningen!

KlaramedK sa...

Jättefina! Blir nog succe´på dagis!