måndag 17 december 2007

Tänk vad mycket man kan göra för några kronor!


Hittade ett underbart påslakan på second-hand och det kostade INTE mycket....skäms nästan att säga det, men jag betalade hela 7,50 kr! Och se vad man kan göra! Två tunikor i samma mönster som jag använt tidigare. Dessa ska slås in i paket till min dotter och hennes jämngamla kusin. Det ska bli roligt att se dem i samma kreation, får ta en bättre bild och visa upp efter jul!

Allt är alltså återanvänt,mudden kommer från en av mina gamla tröjor och kantbanden har jag gjort själv av ett lakan:) Kan inte bli mera miljövänligt! En uppmaning till alla bloggare! Skapa något fint av enbart återvunnet material så får vi alla se:)

Har även gjort klar lite beställningar som jag faktiskt vågar visa här...tror inte att de berörda personerna kollar....jag nämner i vilket fall inga namn:)
Förvaringskorgar i grått och tvådregellappar, håll till godo.God jul!
Lento

9 kommentarer:

Karolina sa...

Tunikorna var ju helt underbara, så himla snygga färger. Förvaringskorgarna är jag så sugen på att sy själv, jag tycker dom är så snygga och annorlunda motför vad man är van att se som förvaring, men tiden räcker liksom inte till just nu. Kanske efter helgerna det kan bli något.
/Karolina

Gekko sa...

Tunikorna är så härliga! Förvaringskorgar har jag faktiskt precis sytt själv. Kommer snart i bloggen, har inte kunnat publiceras pga hemlighetsmakeri!
Måste bara få säga att vi får mycket beröm för dotterns P.lu.tojacka!

Anonym sa...

Åh tack! Så roligt att jackan är uppskattad!!! Det värmer:) Har inte hunnit börja använda hoodien än...det blir nog perfekt till våren, här har vi en hel del snö så det krävs snösäkra kläder:)

/Lento

Cecilia sa...

Men.. vilka underbara tunikor. Så olika det kan bli med samma tyg, så fina :)

Botilda sa...

Jag antar utmaningen - fast inte direkt. Och tråd får jag nog lov att köpa ny ;-)

Anonym sa...

Roligt botilda! Även tråd finns att hitta på kupan och andra 2hand:) Fast det gäller ju förståss att hitta rätt färg:)

Lento/Pluto

Botilda sa...

Erkänner att jag inte alls känner till kupan (men googlade fram att det hörde till Röda korset). Men å andra sidan bor jag granne med stadsmissionen, och du har alldeles rätt, ibland hittar man tråd där med. Har faktiskt sån hemma när jag tänker efter.

rino sa...

Tunikorna var jättefina!
Har länge tänkt börja göra egna band men inte kommit mig för. Är rädd att det ska ta mkt tid och bli fult. Men nu har du gett mig en spark i rumpan;-)

á Yeliqa sa...

Åh vilka underbara tunikor. Är själv en förespråkare för återvunnet material och har faktiskt senast idag fyndat på myrorna både tyg och dragkjedjor till en billig peng:)