måndag 28 april 2008

det var på tiden!

.....att denna väska blev klar! Väskan ska flytta till en tjej i Övertorneå, hon har själv valt tyget och modellen. Hoppas att den kommer att användas flitigt i sommar mellan stranden och hemmet:)

/Lento

lördag 26 april 2008

inte mycket nytt men....

...jag kan inte låta bli att visa denna lilla solstråle, Signe, i sin nya jacka! Roligt att det man syr kommer till användning:)

/Lento

söndag 13 april 2008

Grönt är skönt....


Har haft storbesök från huvudstaden och svägerskan ville ha förvaringskorgar till sin nyrenoverade lägenhet....fodertyget hade hon själv med sig och i det sydde jag även en gardin till hennes kök, måste säga att hon har väldigt bra smak:) Ärtgrönt/limegrönt eller vad man nu ska kalla denna snygga färg för, är min favorit just nu....


/Lento






tisdag 8 april 2008

Favorit i repris....

...ännu en jacka i detta underbara tyg! Denna har flyttat till en liten tjej i Göteborg. Hoppas att ägarinan blir nöjd! För att variera lite vände jag omlotten åt andra hållet denna gång.


Till lilla Signe som ska få sin jacka i morgon har jag sytt en matchande hätta. Hurvida hennes mamma gillar att matcha så väl vet jag inte, men jag kunde inte motstå frestelsen när det blev små tygbitar över....



/Lento

lördag 5 april 2008

Förvaringar!!

Förvaringar i olika modeller och färgkombinationer
Bind och tampongförvaringsetui
Förvaring för bindor.

torsdag 3 april 2008

Sommar och sol?

Kanske inte riktigt säsong men....jag har i alla fall sytt lite sommarkläder:) Klänningen är en försenad tre-årspressent åt kusin Elsa i huvudstaden, tyget har hennes mamma valt och mönstret har jag komponerat ihop själv. Klänningen är vändbar med ett romantiskt blommigt tyg invändigt.





























Har även provat på att sy lite hattar, detta är en av alla projekt och i princip den enda som är värd att visas än så länge....innan sommaren ska jag väl förhoppningsvis hunnit få till nya modeller:)








/Lento

tisdag 1 april 2008

Spjälsängsförvaring

Praktisk och snygg förvaring till spjälsängen