söndag 15 juni 2008

9-års pressent färdig!

Min kära kusin Sandra fyller 9 i nästa vecka och det ska firas med en liten pressent från mig. Tyget har hon själv valt, ett härligt påslakan som är i pricip oanvänt. Har dock ingen aning om hur gammalt det kan vara, men vackert är det! Jag har fått mersmak för färdiga mönster,så enkelt att inte behöva grubla så mycket:) Denna är tagen från senaste Ottobrenummret och är i storlek 140. Blev inte helt nöjd med dragkedjan, tyvärr syr jag inte det så ofta, men det är väl bara träning som gäller:) Det ska bli spännande att se om klänningen passar!

/Lento

9 kommentarer:

Mimmi sa...

Superfin!

Är faktiskt sugen på att göra denna klänning till mig, det borde ju inte vara så svårt att modifiera stlk 170 så att den passar.

Jes sa...

ÅÅÅ så fin, har tittat på dett mönstret många gånger det är så fint. Tyget va jättefint, vi har samma påslakan i rosa :)

OttoPippi sa...

Helt enkelt underbar!!! Ser så proffsig och fin ut!!!

Karolina sa...

Vilken fin klänning, du är ju hur duktig som helst på det här med symaskiner.
/Karolina

p.lu.to sa...

Tackar! Åh, samma påslakan i rosa jes! Det skulle jag vilja se!

/Lento

Anonym sa...

Vad jättefin klänningen blev! Så himla snyggt med de mörkare blå partierna. Modellen är jättefin och tyget likaså. Jag tror att nioåringen blir jätteglad!
/June på www.junebacken.se

á Yeliqa sa...

Jag måste nog erkänna att de här klänningen blev mycket snyggare än den i tidningen :)

Anonym sa...

Taclar för de snälla kommentarerna...snart kommer en till klänning i detta underbara tyg!!

/Lento

disa sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室