måndag 17 december 2007

Tänk vad mycket man kan göra för några kronor!


Hittade ett underbart påslakan på second-hand och det kostade INTE mycket....skäms nästan att säga det, men jag betalade hela 7,50 kr! Och se vad man kan göra! Två tunikor i samma mönster som jag använt tidigare. Dessa ska slås in i paket till min dotter och hennes jämngamla kusin. Det ska bli roligt att se dem i samma kreation, får ta en bättre bild och visa upp efter jul!

Allt är alltså återanvänt,mudden kommer från en av mina gamla tröjor och kantbanden har jag gjort själv av ett lakan:) Kan inte bli mera miljövänligt! En uppmaning till alla bloggare! Skapa något fint av enbart återvunnet material så får vi alla se:)

Har även gjort klar lite beställningar som jag faktiskt vågar visa här...tror inte att de berörda personerna kollar....jag nämner i vilket fall inga namn:)
Förvaringskorgar i grått och tvådregellappar, håll till godo.



God jul!
Lento

söndag 9 december 2007

Snart är det jul....

...och det märks bland bloggarna! Många verkar producera julklappar som inte kan visas upp på bloggen:) Så är även fallet hos både mig och min kompanjon Ylva, för tillfället blir det en hel del virkande! Stackars tjocka släkten som får ta emot våra hemkomponerade klappar....

Har i dag sytt en "buff" eller vad de nu kan kallas de nya moderna pannbanden. Den ska flytta till grannhust på kvarteret. M önskade en utan någon applikation,själv har jag en med brun/vita blommor men det är väl bara fantasin som begränsar:) Har använt mig av ett svart trikåtyg och sytt ihop den med overlock. Det gick väldigt snabbt och kul var det! Hoppas nu att M blir nöjd och att den passar hennes hattmått!



Trevlig andra advent!
/Lento

söndag 2 december 2007

Några väskor!

Har färdigställt några väskor i helgen. Alla är beställda och har nu flyttat till Pajala, hoppas att de som öppnar paketen blir glada!

Har nu hunnit göra några exemplar av denna modell, och jag är väldigt nöjd med den. Den första väskan jag gjorde var ett test och jag förstärkte inte med fliselin, vilket gjorde att den blev mer "säckig". Dessa tyger är ursprungligen gardintyger som är rätt så tunna, så här krävdes förstärkning och det resulterade i en mera styv och formad väska. Ännu återstår det att göra en till innan jul,men tyvärr kan jag nog inte lägga ut någonbild på den förrän efter:)




Det har även blivit en shoppingkasse/bingokasse som även den ska slås in i ett fint paket:)


Det var allt för denna gång!

/Lenita